Duurzame werksokken

Duurzame werksokken zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting van veel werknemers, maar vaak worden ze gemaakt van synthetische materialen die niet alleen slecht zijn voor het milieu, maar ook niet comfortabel zijn om te dragen. Gelukkig biedt Healthy Seas Socks een duurzaam en verantwoordelijk alternatief voor traditionele werksokken. 

De sokken van Healthy Seas Socks zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals oude visnetten die uit de oceaan zijn gehaald door de organisatie Healthy Seas. Door het recyclen van deze verschillende materialen worden de visnetten omgezet in hoogwaardige nylonvezels die vervolgens worden gebruikt om de sokken te maken. Dit betekent dat niet alleen het milieu wordt beschermd, maar dat ook de kwaliteit van de sokken wordt verhoogd. 

De goede werksokken van Healthy Seas Socks bieden de perfecte balans tussen een hoog draagcomfort, prestaties, duurzaamheid en zijn in verschillende maten en verschillende stoffen beschikbaar. Met ene optimale pasvorm zijn ze geschikt voor diverse soorten werk en industrieën. Door het kiezen van duurzame werksokken, draag je bij aan een schonere planeet en kan je met een gerust hart werken, wetende dat je bijdraagt aan een betere toekomst.

3 Items

Set Descending Direction
 1. Emma thermo sok

  As low as €15.99
  Quickview
 2. Emma business sok

  As low as €13.99
  Quickview
 3. Emma Work sock

  As low as €14.99
  Quickview
per page